• PerpetuumJazzile_concerts

AVDICIJA 2017

Leto 2016 je bilo za Perpetuum Jazzile zelo aktivno. Izvedli smo nov cikel koncertov Vokal Xtravaganzza v Cankarjevem domu, pripravili nove skladbe, bili na mini turneji v Belgiji in Franciji, imeli kar lepo število koncertov v Avstriji, v Nemčiji smo na delavnicah učili naše pesmi okoli 300 pevcev in pevk, nastopili tudi na velikem odru v Moskvi in še kaj bi se našlo.
Mi si ga bomo zapomnili tudi po tem, da smo PJ družino lani povečali za 5 nadobudnih mladih pevcev. In ker nihče ne želi večno ostati bruc, si Vanja, Katja, Monika, Tim in Arian želijo tvoje družbe na in za odrom!
Če imaš smisel za ritmično-harmonično prepevanje, si razposajenega srca, obenem pa je tvoja želja po muziciranju dovolj močna, da najdeš dovolj časa, ki si ga za več let pripravljen(a) vložiti v novo življenjsko zgodbo, si morda ravno pravšnji/-a za novega člana/članico Perpetuum Jazzile. Poskusi – ne grizemo! In sploh ni potrebe, da si profesor petja z Berkeleyja. Nihče od nas ni.
Letos odpiramo avdicije za vse glasove, še posebej pa bomo veseli nižjih moških in ženskih glasov – bariton, bas in 2. alt. Torej, če lahko s svojim glasom oponašaš izplutje Titanika, si še posebej tisti/-a, ki ga/jo iščemo!
Za začetek potrebujemo tvojo prijavo s podatki, ki so spodaj označeni z zvezdico, lahko pa nam v polje »komentar« napišeš še kaj o sebi. Sledil bo e-mail z naše strani, v katerem ti bomo razložili kako naprej. In prav nič hudi ne bomo, če informacijo o avdiciji deliš s svojimi prijatelji, znanci, sorodniki, ki bi jih le-ta morebiti zanimala. .
Rok za prijavo je 15. 6. 2017!
Polnoletnost je pogoj za sodelovanje v skupini.
Iskreno se veselimo tvoje prijave.

Prijave so zaključene.